Error on Login - The Group Policy Client failed the login. Access is denied. Please assist with this

Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
edited April 2017 in Accounts Hosted
Error on Login - The Group Policy Client failed the login. Access is denied. Please assist with this error.

Comments

  • Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
    edited June 2014

    I was sent a link to use in place of my previous link but the problem is still occurring.


  • MirkoMirko Alumni Posts: 2,054 ✭✭
    edited November 2015
    Hi Joanne, are you a standard or premium service users? If you are Premium please confirm if you are logging in through the Citrix App or from the website. Thanks, Mirko
  • Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
    edited June 2014

    I am using a standard Hosted, Windows 7 and explorer 11



  • Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
    edited June 2014
    This problem is still occurring with one of the QB id I am working on. I can sign into other QB id's. Any help would be appreciated.
  • Nathan ElcoateNathan Elcoate Member Posts: 359
    edited June 2014
    Hi Joanne, if it's only happening for one login, then it might be something you need to call Reckon about as there might be an issue with that login's account in the back end. Have you tried logging in from a different computer, with the same ID, or rebooting your computer at all?
  • Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
    edited June 2014

    Hi Nathan. Yes I have tried different computer and rebooted computer several times. Still no luck. I did ring Reckon yesterday and I am still waiting for a reply. I will call again this morning when they are open. Thanks.


  • Karen MendozaKaren Mendoza Member Posts: 22
    edited June 2014
    I can't log in either.  I'm getting a run time error.  Please help as I need to pay wages today seeing as I couldn't do it yesterday. Some very unhappy employees....and me!!
  • Michael MchughMichael Mchugh Member Posts: 5
    edited June 2014
  • Greg MacDonaldGreg MacDonald Member Posts: 6
    edited August 2014
    I'm still experiencing exactly the same issue as I have been since Sunday at 1 pm when I wasted 4 hours. Then yesterday more time spent. I get it, things like this happen, but we have received no notification, the calls made to support were not responded to. It took more calls to find out. Come on.
  • Karen MendozaKaren Mendoza Member Posts: 22
    edited June 2014
  • Michael MchughMichael Mchugh Member Posts: 5
    edited June 2014

    I've had a lot of trouble with Reckon Online. I'm considering other options.


  • Nathan ElcoateNathan Elcoate Member Posts: 359
    edited June 2014
    I guess for general comments you can use this thread specifically... https://community.reckon.com.au/reckon/topics/reckon_accounts_hosted_service_message
  • Nathan ElcoateNathan Elcoate Member Posts: 359
    edited June 2014
    In general the system seems to be up, I have been testing it extensively since 6am and all logon methods and system appear to be working for me anyway. So far have tested in Google Chrome, Internet Explorer 11, and on Android.
  • Greg MacDonaldGreg MacDonald Member Posts: 6
    edited August 2014
    my
    problem is -6000 & -80 errors. I have tried support twice and they have had no luck either.
  • Nathan ElcoateNathan Elcoate Member Posts: 359
    edited June 2014
    HI Greg, I had this with one client yesterday, we renamed the files, logged out and waited about 10 minutes then logged back in and it was fine. You only need to change the file names by one character, ie, put a full stop at the end of the name or something. You can try this KB article https://community.reckon.com.au/reckon/topics/how_to_resolve_errors_6000_6117_accounts_hosted
  • Nathan ElcoateNathan Elcoate Member Posts: 359
    edited June 2014
    Greg, if you have no luck you can email me your logon detals and passwords to [email protected] I will see if I can try the renaming file technique to get your files going. Usually this is also something that resolves itself after a while but in your case obviously it has not.
  • Nathan ElcoateNathan Elcoate Member Posts: 359
    edited June 2014
    You can check my credentials at http://www.axisitconsulting.com.au/our-team/ or on the Reckon Partners website.
  • Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
    edited June 2014
  • MirkoMirko Alumni Posts: 2,054 ✭✭
    edited November 2015
    Hey Joanne, have you tried an alternate browser? resetting browser? There could be some cache/cookies that could be directing the browser to an outdated path. Logging into manage my accounts and checking for a hanging connection could also be beneficial. Mirko.
  • Joanne SedgmanJoanne Sedgman Member Posts: 34
    edited June 2014
    Yes have tried all different options. I spoke to customer service this morning and they had the same screen appear. Still no go.
This discussion has been closed.