How do i reactivate my products if receiving Script Error?

Don ScottDon Scott Member Posts: 1
edited October 2017 in Accounts Business Range
comes up with an error "could not connect to licensing server"

Comments

  • MirkoMirko Alumni Posts: 2,549 ✭✭
    edited November 2015
    Hey Don, thanks for your post. Please contact customer service on 1800 RECKON, if you would like further information please see this thread:https://community.reckon.com.au/reckon/topics/server-error-in-application-when-attempting-to-activat...

  • Michelle BriaMichelle Bria Member Posts: 3
    edited September 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled I keep getting Internet Script Error when trying to Re Activate my quickbooks how to i fix it. Need to activate my quickbooks again and i keep getting internet explore script error

    'myQBPrefs' is null or not an object

    Code 0

    URL file:///C:/Progam%

    20Files/Intuit/QuickBooks1/Componets/Pages/CustPage.apg

     

    Do you want to continue running scripts on this Page?

     

    And when i say yes it comes up with another Script error

    Automation server cant create object

    and if i say yes again it comes up with another Script error

    Microsoft JScript runtime error

    line is offset from the start of the script block

    Error returned from property or method call

    Code 0

    URL le:///C:/Program%20Files/Intuit/QuickBooks1/Components/Pages/Titles/menu

    can you please help me fix it

    I dont know what to do

  • Michelle BriaMichelle Bria Member Posts: 3
    edited September 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled I keep getting Internet Script Error when trying to Re Activate my quickbooks how to i fix it. Need to activate my quickbooks again and i keep getting internet explore script error

    'myQBPrefs' is null or not an object

    Code 0

    URL file:///C:/Progam%

    20Files/Intuit/QuickBooks1/Componets/Pages/CustPage.apg

     

    Do you want to continue running scripts on this Page?

     

    And when i say yes it comes up with another Script error

    Automation server cant create object

    and if i say yes again it comes up with another Script error

    Microsoft JScript runtime error

    line is offset from the start of the script block

    Error returned from property or method call

    Code 0

    URL le:///C:/Program%20Files/Intuit/QuickBooks1/Components/Pages/Titles/menu

    can you please help me fix it

    I dont know what to do

  • RonRon Member Posts: 3
    edited October 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled Not Solved - Server Error in '/' Application when attempting to activate Accounts Personal or Quicken. I do not see that contacting customer service to activate my Quicken 2012 solves the issue of the failure of the online activation.    I find having to deal with Customer service every few days to activate my quicken is really inconvenient.    My product is licensed so why do I have to keep asking "permission" to use it.    When do Reckon plan to fix the problem?

    I have also tried the recommended fixes to stop getting the screen " this does not appear to be the same computer your copy of Quicken was originally installed", but without success eg run compatibility Windows XP SP2, run as administrator, check user account settings, but I still have to run activation every week or so.

    Currently I contacted customer service last Friday for activation and today I need it again and I am going to have to wait until Monday.   Help would be appreciated.
  • RonRon Member Posts: 3
    edited October 2014
    Still waiting for Reckon to advise when it will fix the server activation problem?
  • Jordan BrownJordan Brown Member Posts: 2
    edited September 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled Receiving "Redirect Page Not Found" when trying to activate Reckon Accounts. Receiving "Redirect Page Not Found" when trying to activate Reckon Accounts

    When I try to activate Reckon Accounts Premier Edition 2013, I receive an error message stating that "Redirect Page Not Found".

    I believe it is trying to redirect to "https://redirect.quicken.com.au:443/rego/v1/intureg/https/index.php"

    I cannot seem to find any similar issues in the knowledge base.

    Please let me know if you need more information. 
  • Horry YdoibotherHorry Ydoibother Member Posts: 3
    edited November 2015
    This reply was created from a merged topic originally titled Reckon Accounts 2013 needs to reactivate.. I have Reckon Accounts Premier 2013 and have been using it no trouble up until 2 days ago when it decided that I need to activate the product again. I tried doing so but was unable to do so because the security certificate was incorrect. I am able to use Reckon Accounts 2013 on 2 other computers and someone please explain why all of a sudden I need to re activate.
  • MirkoMirko Alumni Posts: 2,549 ✭✭
    edited November 2015
    Hey Horry, this thread will show you how to to update. This one explains why, you are being asked to reactivate?
  • Horry YdoibotherHorry Ydoibother Member Posts: 3
    edited September 2014
    Well all the other users don't have to reactivate and I do and my Wrecking Accounts licence isn't 3 years old it is only last years. I would update to 2014 if I could but we have an outdated server which we can't download the new wrecking accounts onto and have had no luck with customer service. So I guess I will just keep using 2 computers at work 1 were the wrecking accounts works for me and was installed at the same time as the one that now needs to reactivate and the other to do all my other work.
  • MirkoMirko Alumni Posts: 2,549 ✭✭
    edited November 2015
    Hey Horry, if your having trouble activating Customer Service can do a manual activation. Just give them a call on 1800 RECKON when you have some spare time. ^Mirko
  • Graeme MeehanGraeme Meehan Member Posts: 2
    edited October 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled I had to rebuild my laptop; when I re-installed Quicken 2012 it won't let me register, says application has been denied access to the server. I had to completely rebuild by laptop; when I re-installed Quicken 2012 it won't let me register, keeps saying "the application has been denied access to the server". I'm stuck.
  • Jonathan RossJonathan Ross Member Posts: 2
    edited November 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled Error when activating Quickbooks 2007/08. I recently had to reload Quickbooks2007/08 onto my laptop running Windows8. It was running fine before my HHD died and I had to install a new hard drive.
    Now after loading QB everything appears fine with the installation except when I try to activate the program. I get the error message copied below.

    I did see a forum post about running older versions on newer systems. I tried going through the tips about Compatibility View mode and dumbing down the Privacy and Security settings in IE. I tried all those tips but still get the same error. I even tried using IE, Firefox and Chrome as default browsers hoping that might make a difference.

    Can anyone suggest a solution to activating my version?

    Thanks - JR

    Here is the error message

    1&ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143
    2
    3ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143
    4?ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143
    5?ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143
    6?ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143
    Redirect Page Not Found

    Key : 404;https://redirect.quicken.com.au:443/rego/v1/intureg/https/index.php
    QueryString : ?ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143

    post params
    -------

    -------

    key length = 8
    decode length : 1
    decode[0] : https:
    vchKey : /redirect.quicken.com.au/rego/v1/intureg/https/index.php
    key[0] : https:
    key[1] :
    key[2] : redirect.quicken.com.au
    key[3] : rego
    key[4] : v1
    key[5] : intureg
    key[6] : https
    key[7] : index.php
    Query String : ?ProdFamily=QB&ProdCountry=AU&ProdLang=EN&ProdYear=2007/08&ProdType=Accounting:%20Small%20Business&ProdOS=&ProdRelVer=R1&ProdSer=&ProdIKC=00062144460014&ProdBrowser=embedded&ProdMedia=CD-ROM&ProdReg=&IntuCustNum=&ProdUDF=LongIKC=82300-07621-49446-000143

    exec spRedirectGetRedirect 'https:', '', '', '', '/redirect.quicken.com.au/rego/v1/intureg/https/index.php'

    Request.Params[404;https://redirect.quicken.com.au:443/rego/v1/intureg/https/index.php?ProdFamily] = QB
    Request.Params[ProdCountry] = AU
    Request.Params[ProdLang] = EN
    Request.Params[ProdYear] = 2007/08
    Request.Params[ProdType] = Accounting: Small Business
    Request.Params[ProdOS] =
    Request.Params[ProdRelVer] = R1
    Request.Params[ProdSer] =
    Request.Params[ProdIKC] = 00062144460014
    Request.Params[ProdBrowser] = embedded
    Request.Params[ProdMedia] = CD-ROM
    Request.Params[ProdReg] =
    Request.Params[IntuCustNum] =
    Request.Params[ProdUDF] = LongIKC=82300-07621-49446-000143
    Request.Params[ASP.NET_SessionId] = mxd03i2l3h2iwu45qrje0be0
    Request.Params[ALL_HTTP] = HTTP_CONNECTION:Keep-Alive HTTP_ACCEPT:*/* HTTP_ACCEPT_ENCODING:gzip, deflate HTTP_ACCEPT_LANGUAGE:en-GB HTTP_HOST:redirect.quicken.com.au HTTP_USER_AGENT:Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.2; Trident/6.0; .NET4.0E; .NET4.0C; InfoPath.2; QuickBooks/16.0/R1/LITE)
    Request.Params[ALL_RAW] = Connection: Keep-Alive Accept: */* Accept-Encoding: gzip, deflate Accept-Language: en-GB Host: redirect.quicken.com.au User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.2; Trident/6.0; .NET4.0E; .NET4.0C; InfoPath.2; QuickBooks/16.0/R1/LITE)
    Request.Params[APPL_MD_PATH] = /LM/W3SVC/877129692/Root
    Request.Params[APPL_PHYSICAL_PATH] = C:\Inetpub\ReckonRedirect\
    Request.Params[AUTH_TYPE] =
    Request.Params[AUTH_USER] =
    Request.Params[AUTH_PASSWORD] =
    Request.Params[LOGON_USER] =
    Request.Params[REMOTE_USER] =
    Request.Params[CERT_COOKIE] =
    Request.Params[CERT_FLAGS] =
    Request.Params[CERT_ISSUER] =
    Request.Params[CERT_KEYSIZE] = 128
    Request.Params[CERT_SECRETKEYSIZE] = 4096
    Request.Params[CERT_SERIALNUMBER] =
    Request.Params[CERT_SERVER_ISSUER] = C=US, O="Thawte, Inc.", CN=Thawte SSL CA
    Request.Params[CERT_SERVER_SUBJECT] = C=AU, S=New South Wales, L=North Sydney, O=Reckon Limited, OU=IT, CN=redirect.reckon.com.au
    Request.Params[CERT_SUBJECT] =
    Request.Params[CONTENT_LENGTH] = 0
    Request.Params[CONTENT_TYPE] =
    Request.Params[GATEWAY_INTERFACE] = CGI/1.1
    Request.Params[HTTPS] = on
    Request.Params[HTTPS_KEYSIZE] = 128
    Request.Params[HTTPS_SECRETKEYSIZE] = 4096
    Request.Params[HTTPS_SERVER_ISSUER] = C=US, O="Thawte, Inc.", CN=Thawte SSL CA
    Request.Params[HTTPS_SERVER_SUBJECT] = C=AU, S=New South Wales, L=North Sydney, O=Reckon Limited, OU=IT, CN=redirect.reckon.com.au
    Request.Params[INSTANCE_ID] = 877129692
    Request.Params[INSTANCE_META_PATH] = /LM/W3SVC/877129692
    Request.Params[LOCAL_ADDR] = 192.168.32.238
    Request.Params[PATH_INFO] = /redirect.aspx
    Request.Params[PATH_TRANSLATED] = C:\Inetpub\ReckonRedirect\redirect.aspx
    Request.Params[QUERY_STRING] = 404;https://redirect.quicken.com.au:443/rego/v1/intureg/https/index.php?ProdFamily=QB&ProdCountry=AU...
    Request.Params[REMOTE_ADDR] = 101.172.42.167
    Request.Params[REMOTE_HOST] = 101.172.42.167
    Request.Params[REMOTE_PORT] = 28532
    Request.Params[REQUEST_METHOD] = GET
    Request.Params[SCRIPT_NAME] = /redirect.aspx
    Request.Params[SERVER_NAME] = redirect.quicken.com.au
    Request.Params[SERVER_PORT] = 443
    Request.Params[SERVER_PORT_SECURE] = 1
    Request.Params[SERVER_PROTOCOL] = HTTP/1.1
    Request.Params[SERVER_SOFTWARE] = Microsoft-IIS/6.0
    Request.Params[URL] = /redirect.aspx
    Request.Params[HTTP_CONNECTION] = Keep-Alive
    Request.Params[HTTP_ACCEPT] = */*
    Request.Params[HTTP_ACCEPT_ENCODING] = gzip, deflate
    Request.Params[HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] = en-GB
    Request.Params[HTTP_HOST] = redirect.quicken.com.au
    Request.Params[HTTP_USER_AGENT] = Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.2; Trident/6.0; .NET4.0E; .NET4.0C; InfoPath.2; QuickBooks/16.0/R1/LITE)
  • Melanie SatrapaMelanie Satrapa Member Posts: 2
    edited November 2014
    This reply was created from a merged topic originally titled Trying to activate my Quicken 2008. Trying to activate my Quicken 2008. I have successfully installed the program but I keep getting an error message when try to activate the program saying it can't locate the server. Is there some updates I need to install first or is the program just too old?
  • Cyril MellorCyril Mellor Member Posts: 2
    edited February 2017

    I got fed up with trying to activate my Reckon Accounts 2013. I'm going back to MS Money. Far less problems.


  • RavRav Administrator Posts: 11,107 Administrator
    edited December 2016
    Hi Cyril,

    What issues are you experiencing when trying to activate your program? The same script error detailed in the opening post?

    Have you been in touch with our Customer Service team as yet to activate?
Sign In or Register to comment.