Reckon Accounts Hosted - Launch issue (16 October 2017)

RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
edited March 2019 in Accounts Hosted
Hi everyone,

We're currently investigating an issue affecting the launch of Reckon Accounts Hosted.

You may encounter an error screen similar to one below -

Sincere apologies for the inconvenience, the team are investigating at the highest priority and further updates will be made here.


image
«1

Comments

  • Martin LynchMartin Lynch Member Posts: 2
    edited October 2017
    This reply was created from a merged topic originally titled Receiving a HTTPError 503 message when trying to access Reckon.
  • RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
    edited October 2017
    Hi everyone,

    This issue should now be resolved. Please log in as normal, if you have any trouble please let us know.

    Thank you all for your patience and apologies for the inconvenience caused.
  • Julie FleggJulie Flegg Member Posts: 2
    edited October 2017
    still can't get access to hosted

  • RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
    edited October 2017
    Hi there Julie,

    Are you getting a similar error to the opening post or something else?
  • NarelleNarelle Member Posts: 10
    edited October 2017
    Hi Rav, I am now getting error message 504 - It seems to be upping the ante!
  • Anne RyanAnne Ryan Member Posts: 7
    edited October 2017
    I still can't access. Getting a black screen
  • Sales Elmore CompostSales Elmore Compost Member Posts: 1
    edited October 2017
    Yes, I'm getting the black screen as well.
  • RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
    edited October 2017
    Thanks for the reports guys, let me take this back to our Hosted team and get them on the case.

    Apologies for the hassle everyone!
  • Larissa ChiddyLarissa Chiddy Member Posts: 1
    edited October 2017
    Me too with a log in sections quoting a number plus QBI in two of the boxes
  • Michelle BelleMichelle Belle Member Posts: 9
    edited October 2017
    no i cant get on... i have 1 hour to enter over a hundred orders and havebeen on hold to your help desk for 30 mins instead of calling customers! not great that your saying its fixed when its not!!
  • Michelle BelleMichelle Belle Member Posts: 9
    edited October 2017
    what do you mean take it back to the team! why arent the team making sure its fixed! I have 100 customers needing orders and I rely on your software to send them... This is unnacceptable

  • RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
    edited October 2017
    What I mean Michelle is, after the initial issue was resolved further reports of black screen related launch errors became apparent & reported from some users as evident above. I've taken these new reports back to our Hosted devs and they are currently investigating. 
  • Cameron CoCameron Co Member Posts: 4
    edited October 2017
    When will it be back on ????????
  • Michelle BelleMichelle Belle Member Posts: 9
    edited October 2017
    and so....
    when will it be fixed
    the ten bakeries i order from close in 1 hour - i have one hourt to get 100 orders keyed - im supposed to be phoning customers and keying their orders - not sitting on hold for over 30 mins to a help desk that doesnt even realise the magnitude of the problem
    your response does not even seem like you realise teh havock you are wreaking with peoples businesses.... 
    Will you be reimbusring me $7000 in lost sales because its looking more and more like I cant trade tomorrow with no ETA even provided!
    I also have 7 employees who will want lost wages im assuming 
  • Michelle BelleMichelle Belle Member Posts: 9
    edited October 2017
    how **** is this - not guidence given ata ll! what a JOKE!

  • Rachel WhitehouseRachel Whitehouse Member Posts: 16
    edited October 2017
    Hey chill guys .... if you're feeling the panic your end the Reckon team are equally feeling it theirs. Lets let them do their job
  • RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
    edited October 2017
    I don't have an ETA from the team at this stage as investigation and work into the issue is currently continuing.

    I'll advise the thread as soon as this becomes clear. 

    I appreciate that its frustrating and I sincerely apologise for the inconvenience this is causing. The team are working on this at the highest priority.
  • June Hilton-JonesJune Hilton-Jones Member Posts: 1
    edited October 2017
    I cant access accounts hosted NZ website.  Sends me to a primitive looking screen
  • RelseyKRelseyK Member Posts: 10
    edited October 2017
    no access here either

  • Michelle BelleMichelle Belle Member Posts: 9
    edited October 2017
    thank you - mine is now working - now to try get an hour back in lost time :( 

  • Rachel WhitehouseRachel Whitehouse Member Posts: 16
    edited October 2017
    One hour woe to go .... well done guys, let's see Telstra beat that :)
  • Michelle PhippsMichelle Phipps Member Posts: 2
    edited October 2017
    I get a black screen with small white boxes. One with a number, one has QBI, one says log in and a small message in red that says unable to connect to the web connect server......
  • RavRav Administrator Posts: 9,786 Administrator
    edited October 2017
    Hi all,

    I'm getting reports that the black screen launch error should now also be fixed.
    If you still come across this when attempting to login, visit the Hosted control panel and check if there are any active sessions located under the 'Log off Remote Sessions' area, if there are, please end them.
    From there, its crucial to logout (use the logout option in the top right, not just close the tab or window) and then close your browser before trying again.
  • LindaLinda Member Posts: 31
    edited October 2017
    Thanks guys - up and running again now
  • Mathew KingMathew King Member Posts: 1
    edited October 2017
    Issue has reappeared for me. Was working for a few hours.
  • Sushi Digital AccSushi Digital Acc Member Posts: 1
    edited October 2017
    ditto
  • Craig JenningsCraig Jennings Member Posts: 1
    edited October 2017
    mines come back, "Unable to connect to the WebConnect server."
  • Jennifer WannJennifer Wann Member Posts: 17
    edited October 2017
    Still can't access - black screen????????
  • Jennifer WannJennifer Wann Member Posts: 17
    edited October 2017
    Me too - still not working!!
  • Sharon ErdrichSharon Erdrich Member Posts: 1
    edited October 2017
    This is affecting me out of NZ as well. Was fine until 15 minutes ago. Can't get thru to helpdesk.. Now see why :-(
Sign In or Register to comment.