Bank feed not working correctly for past few months

  • 1
  • Question
  • Updated 4 days ago
  • Answered
Bank feed has been very hit and miss for the last few months, mainly miss.  Now it seems to have packed up all together and I am having to resort to manual uploads.  I did a manual upload a couple of weeks a go and have nothing new since.
Photo of Karen Young

Karen Young

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
  • Frustrated

Posted 7 days ago

  • 1
Photo of Michael Corrigan

Michael Corrigan

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
I have not had problems with our bank feeds.  We use Westpac.  What bank do you use?
(Edited)
Photo of Karen Young

Karen Young

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
Using BNZ
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 45,830 Points 20k badge 2x thumb
Hi Karen,

Can you please email our BankData team directly at bankdata@reckon.com with a specific description of the issue you're experiencing including screenshots. This will help us to locate your account and take a look into the causes behind any potential problems.
Photo of Karen Young

Karen Young

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
Will do thanks
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 45,830 Points 20k badge 2x thumb
Another suggestion, can you please change the lookback range to not include the date range that you've just manually uploaded? To find your lookback range go to Settings > General > Book Settings > 'BankData Retrieved Last' field.

Also, just checking.. is the selection ie the highlighted option in the top right corner on Manual Upload or Bankfeeds?
Photo of Karen Young

Karen Young

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
I've done all of that noticed a new error message at the top which hasn't been there before 

Bank feed: Bank of New Zealand (New Zealand) - Banking [Feed Authentication Failed Due To MFA]