Can't select text in Accounts Hosted after upgrade

  • 1
  • Question
  • Updated 8 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Since the upgrade to Accounts Hosted last week I have an issue when I select text in Reckon using my mouse.  If I try and select text with my mouse it always misses the first two characters (eg. if I tried to select the word 'Reckon' - I'd just get 'ckon')  It's wierd.
I can't see that anyone else has posted about this, so I'm hoping it's an easy fix :)

I'm also having the problem mentioned by others where I can't change the width of columns (on an invoice for instance, or in the Item List) but haven't seen a solution on the posts here that works for me.

My browser is Chrome and I'm running Win 10 Pro.

On a happier note, I'm glad that the update improved the copy/paste experience and the printing process.
Photo of Lucas Anstiss

Lucas Anstiss

  • 446 Points 250 badge 2x thumb

Posted 8 months ago

  • 1
Photo of TERRY

TERRY

  • 224 Points 100 badge 2x thumb
Try highlighting from right to left?
Photo of Lucas Anstiss

Lucas Anstiss

  • 446 Points 250 badge 2x thumb
Doesn't make a difference which was I highlight.
However, I did muck around with my touchscreen settings turning them on and off and the problems disappeared.  I guess the question is, will I have to do that everytime I turn my computer on?
Photo of Lucas Anstiss

Lucas Anstiss

  • 446 Points 250 badge 2x thumb
So when I restart my computer, Reckon goes back to having the problem - disabling and enabling the touchscreen didn't fix it today.  
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 59,852 Points 50k badge 2x thumb
Hi Lucas,
This is a strange one, can't seem to replicate it.

Is it dependant on the browser you're using? ie. can you test an alternative browser and see if the issue persists there too?
Photo of Lucas Anstiss

Lucas Anstiss

  • 446 Points 250 badge 2x thumb
I just tested MS Edge - same problem (which is a relief, cause otherwise I'd have to use Edge... !)

I'm using a Surface Book - not sure if that's the problem.
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 59,852 Points 50k badge 2x thumb
Thanks for trying Lucas,

Do you have access to a PC? Can you check if you're getting the same issue when logged into your Hosted account on a PC.
I just want to isolate whether it could be device or account/server specific after the upgrade last week ie. related to your Surface having touchscreen functionality which worked once when switched off but not a second time today.
(Edited)
Photo of Keila

Keila

  • 182 Points 100 badge 2x thumb
I'm experiencing both of these problems too. I've posted on another thread about the non-adjustable column widths but have gotten no solution. This problem makes the reports useless to me because I can't read the information required.

This conversation is no longer open for comments or replies.