In the "receive money" & "make payment" areas, the "NEW" button seems to have stopped working.

  • 1
  • Question
  • Updated 8 months ago
  • Answered
In the "receive money" & "make payment" areas, the "NEW" button seems to have stopped working. Any idea as to why this is happening?
Photo of Russell Kilgour

Russell Kilgour

  • 180 Points 100 badge 2x thumb

Posted 8 months ago

  • 1
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 59,892 Points 50k badge 2x thumb
Hi Russell,

Can you please clear your browser cache and then retry. It should clear this problem up.

Let me know how you get on
Photo of Russell Kilgour

Russell Kilgour

  • 180 Points 100 badge 2x thumb
Thanks for replying Rav, but this didn't make any difference ...
Photo of Russell Kilgour

Russell Kilgour

  • 180 Points 100 badge 2x thumb
BTW ... I'm using Google Chrome as my browser
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 59,892 Points 50k badge 2x thumb
Thanks for getting back to me Russell,
Can you let me know if the same issue is apparent if you login via a different browser as well?

Is the button itself visible and 'clickable'? 
Photo of Russell Kilgour

Russell Kilgour

  • 180 Points 100 badge 2x thumb
Hi Rav .... The problem has somehow resolved itself!! (not sure how).... but in answer to your questions:
1. I tried IE and Firefox as well as my preferred Chrome ... there was no difference
2. The "Allocate" and "New" buttons were visible, but clicking on "New" did nothing

As I said, it has started working properly again ... without me doing anything different (or at least, not that I'm aware of)  [hoping it stays that way  :-) ]
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 59,892 Points 50k badge 2x thumb
Well that's good news, does sound like an odd one but glad to hear its back to normal.

Sing out if you have trouble with it again.

Cheers
Rav