Reckon Accounts Personal Plus 2017 Not Responding

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

When I customise either budget report in Reckon Accounts Personal Plus 2017 and in Advanced tab select either Categories Include All or Categories Non-Zero Actual/Budgeted the program goes into not responding and I have to close it and restart.
Photo of Basil Ahyick

Basil Ahyick

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Fred

Fred

  • 542 Points 500 badge 2x thumb
Sorry, unable to ID your problem, all I can say is that I have just tried my budgets and used all the combinations available without any problems. Maybe a VALIDATE or SUPER VALIDATE may help?
Regards
Photo of Basil Ahyick

Basil Ahyick

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Thanks Fred, I tried Validate and a full reinstall using selective startup, still same problem.  I will try moving it to another computer to see if it is the computer or software.
Photo of Basil Ahyick

Basil Ahyick

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
I switched over to my Surface Pro 4 and installed personal plus 2017 onto it.  Still had exactly the same problem.  Ran validate and super validate, same problem.  I have noted that if I don't close the program and come back to the PC in the morning, it has run.  But I don't want to have to wait overnight every time I want a budget report with non zero actual/budget categories.
Photo of Stephen Appledore

Stephen Appledore

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Hello Basil

I have a similar issue with Plus 2017 stops responding and have to close the program etc.

I got the following reply below when I posted my question about 4 weeks ago.  

I followed the link and instructions on a clean install.  It seemed to work OK for a week, but it is once again Not Responding at random times.  I have not received any follow up replies from Rav.

Beginning to feel Plus 2017 was a rip off.

You could try the same I did, perhaps it will fix your issue,

Good luck

Stephen.

 Rav, Community Manager

  • 21,882 Points 20k badge 2x thumb






Hi Stephen,

Very sorry to hear that, which version did you upgrade from?

Were there any symptoms such as what you've described previously?

During your uninstall/reinstall troubleshooting, did you perform a 'clean' uninstall/reinstall on any of those occasions? If not, could you please try the process outlined here - http://kb.reckon.com.au/issue_view.asp?ID=4333

Let me know how you get on

Cheers
Rav
Photo of Basil Ahyick

Basil Ahyick

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Latest update is that I did a clean uninstall and reinstall.  I validated and super validated the file and the problem persists.  However, I opened an older data file from a year ago and it didn't have the problem.  So it appears there is a problem with this file but validate and super validate are not picking it up.  Still not sure what to do next?
Photo of Megan Rule

Megan Rule

  • 374 Points 250 badge 2x thumb

This conversation is no longer open for comments or replies.