Your connection is not private

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Launch Accounts Hosted R4 and I get "Your connection is not private" with a red line through the HTTPS at the address bar . Leave it for a bit and then I can usually log in. What is causing this error?
Photo of Ian

Ian

  • 694 Points 500 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Mirko

Mirko, Alum

  • 34,812 Points 20k badge 2x thumb
Hey Ian, please try to reset your browser. Then close and reopen the browser and try to relog in. If the issues reoccur please give our tech support team a call for one to one support. ^Mirko
Photo of Janet Durrant

Janet Durrant

  • 72 Points
I constantly get this message - there appears to be no "process" to fix it. If you persist enough times (sometimes it is 10 or more attempts) it just corrects itself....is there any proven method of getting around this? 
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 93,638 Points 50k badge 2x thumb
Hi Janet, give our Hosted Support team a call on 1300 799 150 and we can take a closer look into this with you.
Photo of S A

S A

  • 194 Points 100 badge 2x thumb
This same issue is happening again and no one can fix it. Its seems those Tech support have no tec for the same issue to reoccur and the same tech support can not help. 

This conversation is no longer open for comments or replies.