Where to enter ABN (Home & Business 2013)

Options
Jon_1902808
Jon_1902808 Member Posts: 65
edited October 2017 in Reckon Accounts (Desktop)
In the form designer there is a line <company ABN to print here> in the Company Address block. But where to enter that ABN in the first place? I can't find any reference to ABN in the help file.

Comments

  • Jon_1902808
    Jon_1902808 Member Posts: 65
    edited June 2014
    Options
    Do you mean simply type it in as another line in the company address panel? I could do that, but assumed from the way the existing text is written ...   <company ABN to print here> ... that the ABN is 'fetched' from
    elsewhere.






  • Jon_1902808
    Jon_1902808 Member Posts: 65
    edited June 2014
    Options
    I don't see Company, though I do have Business > Manage Business Information. But there is nowhere in there to add an ABN. Are you looking at Home & Business 2013? (I do appreciate your efforts here Faye. It must seem like talking to a 5 yr old    :D  )





  • Inigo
    Inigo Member Posts: 193
    edited April 2015
    Options
    Hi Jon, I've checked and also could not find a specific area in the program to input the company ABN for it to be 'retrieved' and appear in that address panel, you'd need to add it manually for each 'layout'.


    Since there are only 3 layouts (Invoice Default, Credit Default, Estimate Default), customise each one accordingly.

    -IM
  • Jon_1902808
    Jon_1902808 Member Posts: 65
    edited July 2014
    Options
    Thanks for that confirmation Senor Montoya :)

  • Jon_1902808
    Jon_1902808 Member Posts: 65
    edited June 2014
    Options
    Faye - there are only 3 fields; Business name, Description and Tag.
  • Inigo
    Inigo Member Posts: 193
    edited April 2015
    Options
    Thank your moopere for your contribution!

    -IM
  • Jon_1902808
    Jon_1902808 Member Posts: 65
    edited July 2014
    Options
    Thanks Moopere. Well sleuthed :)
  • Jon_1902808
    Jon_1902808 Member Posts: 65
    edited June 2015
    Options
    It works in 2015 too.
  • Noel_7576301
    Noel_7576301 Member Posts: 1
    edited June 2015
    Options
    Thanks Jon. I found it eventually!
  • gazza73
    gazza73 Accredited Partner Posts: 803 Accredited Partner Accredited Partner
    edited December 2016
    Options
    TIP:  Branch can be  '001'   It is just for multiple company structures,  or leave blank.  '001' represents the main head office user of the ABN if I recall.  You sometimes see it on paperwork from the ATO.

    Gary