Chrome refuses log in

DavidDavid Member Posts: 2
edited August 2019 in Accounts Hosted
When I try to sign in using Chrome I get this notice "The server encountered an error processing the request. See server logs for more details." if I sign in with Edge it allows me to log in. this has been happening for some weeks. I see mention of this in the community logs, however cant find the solution. please can you help me

Comments

  • RavRav Administrator Posts: 9,785 Administrator
    edited March 2018
    Hi David,
    I'd suggest firstly clearing your browser cache and cookies in Chrome and then restarting the browser before trying again.

    If the issue persists, a further recommendation is to reset the Chrome browser. This can be done through Settings menu in Chrome. Settings > Advanced > Reset

    image
  • ZappyZappy Accredited Partner Posts: 4,428 ✭✭✭
    edited August 2019
    Im not having this problem with Chrome. Id suggest you follow Rav's suggestion.
  • ToniToni Member Posts: 147
    edited August 2019
    I also had this issue and in the end I logged on with Internet Explorer- changed my password (my Reckon Hosted password not my the Company File Login)  and then logged back into Chrome with the new password - and it worked so if Rav's suggestion doesn't work then give it a go -  
  • ZappyZappy Accredited Partner Posts: 4,428 ✭✭✭
    edited March 2018
    I use Chrome exclusively and I have never had any issues. I think clearing the cache should do the trick. I need to do this often when using qbo. 
  • ToniToni Member Posts: 147
    edited March 2018
    I had this error and could not access for days through Chrome - Rav had tech support working on it and they could not find the issues (we had tried clearing cache etc etc)- it was by good luck more than anything else that I was due to change my password and then tried in Chrome and it worked., which is why I made this suggestion.  
  • DavidDavid Member Posts: 2
    edited March 2018
    Fantastic thanks Toni... I cleared cache, reset google and restarted PC, didnt work....reloaded my password on the main login screen... BINGO... that worked...thankyou.
  • ToniToni Member Posts: 147
    edited March 2018
    Hi David - always good to help someone else  :-) and so glad it worked !!!!!
Sign In or Register to comment.