2020 R2 Upgrade

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 days ago
Hi All, i have just upgraded 2 company files to 2020 R2, verified and backed up and exited.  I then went back in to confirm the upgrade and got a dialogue box saying I had no companies open and to select one of the companies.  So I selected one of the companies.  I then got another dialogue box telling me the company file I was trying to open was a newer version and couldn't be opened.  It is as if it still is opening the 2019 R2 version even though I am going in through the 2020 R2 button.  Any clues before I contact support.  Thanks Dan
Photo of Daniel O'Leary

Daniel O'Leary

  • 142 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 days ago

  • 1
Photo of Daniel O'Leary

Daniel O'Leary

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
Update, I fixed the problem thanks to a tip from John Graetz in another post,  I had to log out of all remote sessions in Accounts Hosted Control Panel.  I didn't even know this function existed, it took a minute or two to find after I read John's tip.

Deleting Cookies 3 times, browsing history, 3 restarts and even logging in through a different browser didn't work, which is pretty bizarre.  I have been using this product in various forms since 2006 and never had to do this, normally it logs me out automatically.
Photo of John Graetz

John Graetz

  • 28,638 Points 20k badge 2x thumb
Daniel.  Glad that you found the solution that I had posted.  Just remember this action because there are likely to be other things which happen where you are going to have to use the same approach to fix the problem, as I and countless others have found out.  This is one of the first things that needs to be tried in many instances when some "weird" problem surfaces.
John L G
Photo of Daniel O'Leary

Daniel O'Leary

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
Thanks John, will do.