import quickbooks pro

Bill Spedding
Bill Spedding Member Posts: 7
edited October 2017 in Accounts Hosted
What parts, if not all, can I import from 20 yrs of quickbooks pro?

Comments

  • Bill Spedding
    Bill Spedding Member Posts: 7
    edited September 2015
    Clarifying my question, need to import to Reckon Hosted
  • Kevin V. Russell
    Kevin V. Russell Member Posts: 265
    edited June 2015
    What version are you using?
  • Mirko
    Mirko Alumni Posts: 1,258 ✭✭
    edited November 2015
    Hey Bill, depends on the year of your file. If its anything in the last couple years, you'll be able to import the file directly into Hosted. Hosted is essentially Accounts Enterprise (top of line version) Hosted in the cloud. If your using an older version of Pro you might need to update the file to a new version, but I'm sure anything newer than 07/08 will slot straight in and upgrade accordingly!
  • Bill Spedding
    Bill Spedding Member Posts: 7
    edited September 2015
    Hello
    Thanks for reply
    I am using Quickbooks Pro 2013/2014
    I did not want to type in all the customer and Supplier details again!
  • Bill Spedding
    Bill Spedding Member Posts: 7
    edited September 2015
    Actually I just checked - it is Premier 2013 version - sorry about that
  • Mirko
    Mirko Alumni Posts: 1,258 ✭✭
    edited November 2015
    Thanks for update Bill. It would be as easy as firing up Hosted and uploading your current data file. You won't even need to start a new one, just upload and let it upgrade to 2014!
  • Grant Kirkness
    Grant Kirkness Member Posts: 2
    edited September 2015
    Hi Guys, I am using Qbooks pro 2006/07 desktop software. Can i import it in to Reckon hosted?