employee incomplete after migration

Meg Belton
Meg Belton Member Posts: 7 ✭

I am having an issue with one employee coming up as incomplete after migrating our data yesterday .

Employee details not saved

ErrorCode occurred while creating employee from the payrun

I have gone in and changed the email address which the system accepts but on the leave accrual page I get the above message no matter what I try. She only had been employed just before the migration and has only 1 pay in her history. Can you shed any light on a fix please?

Comments

  • Rav
    Rav Administrator, Reckon Staff Posts: 15,190 Community Manager Community Manager

    Hi @Meg Belton

    Can you do me a favour and check the following -

    Does the default super fund exist in Reckon Payroll? You'll find this by going to Settings ➑ Superannuation Funds



    ℹ️ Stay up to date with important news & announcements for your Reckon software! Click HERE for more info.

  • Meg Belton
    Meg Belton Member Posts: 7 ✭

    There is a default super fund but no one is attached to it. We have 7 active funds plus the default

  • Rav
    Rav Administrator, Reckon Staff Posts: 15,190 Community Manager Community Manager

    Thanks @Meg Belton

    I'm going to shoot through a request for access to your Reckon One book so we can take a closer look into this but I'll need a few more details before I can send that over. Can you please send me a private message with the following info -

    • The email address that your Reckon One book is registered under
    • The name of the 'incomplete' employee that you're trying to add info to
    • The specific info for the employee that you need to add eg. email address, DOB, phone number etc


    Once I've got that I can send you the access request and I'll try to see if I can get this straightened out. If not, I'll send it over to my dev team to investigate.

    Cheers


    ℹ️ Stay up to date with important news & announcements for your Reckon software! Click HERE for more info.

  • markw
    markw Member Posts: 1 ✭

    I am currently having the exact same problem, interested to know if (how) this was resolved.

  • Meg Belton
    Meg Belton Member Posts: 7 ✭

    Hi Mark, I found in the end it was something to do with the super fund. I was lucky that my particular employee only had one pay so I deleted the employee and then created a new record. I also deleted the super fund attached to that record and remapped it. It seems to have solved the issue but I have the first pay run to complete on Monday. Fingers crossed all goes well. Good luck