Bank Feeds

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 months ago
I've been having trouble with the bank feeds for my nab business card so I deleted the feed and created a new one (with a new YODLEE). Now whenever I attempt to use it, I get the attached error message. Any ideas? I'm getting very frustrated getting this to work and I've found the help desk not very helpful in providing support and resolution. I'm using BSB 012345 and account number as instructed (eg nnnn-nnxx-xxxx-nnnn) where n is the number on the card and x is just lower case Xs.

Photo of Jay Garland

Jay Garland

  • 2,250 Points 2k badge 2x thumb

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of John G

John G, Information Support Analyst

  • 27,510 Points 20k badge 2x thumb
Hello Jay,

Sorry to hear of this issue of yours.

The NAB has changed the display of credit card numbers, again.  Although existing connections continue to use the masking format, new connections are not using masking, so enter all the digits of your credit card number with a dash between each block of 4:

1234-5612-3456-1234

Hope this resolves the issue for you.


regards,
John
Photo of Jay Garland

Jay Garland

  • 2,250 Points 2k badge 2x thumb
Thanks. What I find frustrating is there is little help on how to set up a YODLEE feed and little support to navigate through such problems. I've used these resources before:
https://community.reckon.com/reckon/topics/setting-up-reckon-bankdata-for-accounts-business-and-acco...
http://kb.reckon.com.au/issue_view.asp?ID=5470 

It doesn't help when they are not updated. :(

Can you suggest a resource that is UPDATED that I can use when I'm having problems? I've found the HELP desk phone support very 'unhelpful'. :(

Photo of Jay Garland

Jay Garland

  • 2,250 Points 2k badge 2x thumb
Thank you John - unmasking got it working. Yeah!