Fast Report from accounts doesn't appear to be working

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
why does running a fast report show no transactions when there should be some
Photo of Fozzie

Fozzie

  • 230 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Kerrie H

Kerrie H

  • 2,776 Points 2k badge 2x thumb
Check the dates, I always change to all for a full history.
Photo of Fozzie

Fozzie

  • 230 Points 100 badge 2x thumb
I'm fairly new to the hosted version.  I had selected last financial year.  I just tried all, looked like it started to build report then nothing....I'm sure I have done this since the change, I use it quite a lot.
Photo of Fozzie

Fozzie

  • 230 Points 100 badge 2x thumb
Can Reckon answer this.  It started working now it's not.  Running a P&L try to drill down to see transactions nothing yet there is a total.  Getting frustrated how can i check if i can't drill down to the detail???  Wait until it decides it's ready?
Photo of John G

John G, Information Support Analyst

  • 27,350 Points 20k badge 2x thumb
Hello Fozzie,

Welcome to the Reckon Community.

The behaviour you are experiencing is strange.

So your P&L Report displays, but when you click on one of the entries to see the underlying report you get a report that is essentially blank with only the Totals showing.  

Does this happen on all reports you try the action, and on all date ranges?  Does it happen whether the reports are in Accrual or Cash?

One action you can take at this stage is to resort all your Lists (Lists > Chart of Accounts / Items / .....  > View > Re-sort list) and try again.


regards,
John
Photo of Fozzie

Fozzie

  • 230 Points 100 badge 2x thumb
Hi John, this is strange because sometimes it does work.  I run reports in accrual.  Not only does it do this with the P&L it does it when I am in the chart and run fast report.  Sometimes it does work.  I am concerned as I have just opted to go cloud to save time and was working well so I did not replicate data in my desktop version.  Now I can't revert back.  I have done the resort on my lists and still not working.  I ran P&L All (2006-2017) still nothing.
Photo of John G

John G, Information Support Analyst

  • 27,350 Points 20k badge 2x thumb
Thanks Fozzie,

Perhaps it will be best for you to ring Technical Support and get some one-to-one attention on this problem.  


regards,
John