Reckon hosted API seems to not working

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 days ago
Hi guys,

Again I have an issue with Reckon Hosted account API. It seems to not working properly. When I try to send a customer to the API I get this message: 
"Request has not been completed yet. Please check back in couple of minutes"

It was working last night and also early morning but then I got the above message.

When I try to get a record from API by Azure portal API, I've got this error:

Something is not right. It could be a temporary glitch or a bug. Please, try again.
I'm using this version"CountryVersion":"2018.R2.AU"

Thanks in advance for your help
Photo of Mehrnoosh

Mehrnoosh

  • 700 Points 500 badge 2x thumb

Posted 6 days ago

  • 1
Photo of Mehrnoosh

Mehrnoosh

  • 700 Points 500 badge 2x thumb
As an example the response is 
{"RequestId":"e582b028-c743-4ab0-ae35-79dae38e5500","Data":null,"Success":true,"RetryLater":true,"Message":"Request has not been completed yet. Please check back in couple of minutes"}
(Edited)
Photo of Rav

Rav, Community Manager

  • 54,574 Points 50k badge 2x thumb
Hi Mehrnoosh,

Really sorry for the inconvenience this is causing, we're currently working through a temporary issue affecting API performance.

We've got an alert for this raised last night on our API status page and I'd recommend signing up to get notifications here - http://apistatus.reckon.com/

Photo of Mehrnoosh

Mehrnoosh

  • 700 Points 500 badge 2x thumb
Hi Rav,

Thanks, I've subscribed to the API status alert.